MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

Stal Rzeszów znów strzeliła Górnikowi trzy gole. Czternasta wygrana w sezonie

Stal Rzeszów znów strzeliła Górnikowi trzy gole. Czternasta wygrana w sezonie

Noc Muzeów w Koninie [FOTO]

Noc Muzeów w Koninie [FOTO]

Polecamy

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla

Zdrowa i kolorowa sałatka z młodych ziemniaków. Najlepsza do grilla